Tickets reserveren

LEES VOORDAT U EEN TICKET RESERVEERT DE INFO HIERONDER HET AANDACHTIG DOOR! Deze is van belang om de aanmelding van uw kind(eren) voor KVW Nuth correct te laten verlopen. Tot op KVW Nuth!

Reserveren zonder risico

KVW Nuth staat gewoon op de planning! Wij hopen dit jaar ons bezoek aan Hollywood te kunnen maken! Al kunnen wij in de huidige omstandigheden zelf nog niet zeggen of de week door zal gaan.

Je ticket voor KVW Nuth kan je al reserveren! Je hoeft het pas te betalen als bekend is of en hoe de week doorgaat. We houden jullie op de hoogte als we hier meer over weten. Houd onze website en Facebook-pagina dus goed in de gaten!

Wanneer KVW Nuth doorgaat is er voor alle deelnemers een (nader te bepalen) betaalperiode. Als binnen deze periode het ticket niet wordt betaald komt de reservering te vervallen. De plaats in de groep kan dan naar iemand anders worden doorgeschoven.

Reserveren doe je zo:

Hoe werkt het reserveren?

Stuur een e-mail naar ticketskvwnuth@gmail.com met het onderwerp Aanvraag voor reservering voor KVW Nuth. Vermeld in de e-mail de voor- en achternaam van de deelnemer & voor welke groep je de deelnemer aan wilt melden.

Als de aanvraag correct is ingediend ontvangt u van ons een bevestigingsmail. De aangevraagde reservering wordt vervolgens in behandeling genomen.

Aanvraag ingediend! Wat nu?

Wanneer de aanvraag is ingediend gaan wij kijken of er plaats voor je is! Je krijgt hierover van ons een e-mail.

Als de groep nog vrij is, dan is je plaats voor KVW Nuth gereserveerd! Als KVW Nuth doorgaat deze zomer, dan ben jij in ieder geval verzekerd erbij te zijn!

Als de groep vol is, dan kunnen we je reservering helaas niet bevestigen, sorry! Je komt wel automatisch op de wachtlijst te staan voor als er plekken vrij mogen komen.

De juiste groep niet meer vrij, maar toch een kans hebben om misschien nog mee te doen?

Stuur ons een e-mail waarin u uw kind inschrijft voor de wachtlijst. Mocht er een reeds aangemeld kind niet meer deelnemen, dan wordt deze lijst van boven naar beneden afgegaan om de vrijgekomen plaats in te vullen.

Stuur ons een e-mail via kvwnuth@hotmail.com Let op! Een (hoge) plaats in de wachtlijst geeft géén garantie tot een deelname.

Voordat uw kind mag deelnemen!

U kunt een ticket voor KVW Nuth kopen als uw kind aan de volgende eisen voldoet. Deze hebben wij omdat wij een programma aanbieden dat afgestemd is voor kinderen die hierbinnen vallen.

Uw kind mag deelnemen aan KVW Nuth vanaf dat het op de basisschool naar groep drie gaat (ongeacht welke leeftijd het kind heeft) OF als het 6 jaar is (of 6 jaar wordt binnen drie maanden na het plaatsvinden van dezelfde KVW-week). Uw kind mag deelnemen tot en met dat het naar de brugklas gaat.

Welk ticket moet ik kopen?

Wij verkopen per groep één soort ticket. Dit is een ticket voor de gehele week van maandag t/m vrijdag. Er zijn drie soorten groepen, namelijk groep 3-4, groep 5-6, en groep 7-8. Bij welke groep u uw kind moet aanmelden hangt af van naar welke groep het gaat op de basisschool. Meld ieder kind, ook per groep, apart aan.

Groep 3-4

Gaat uw kind na de zomervakantie naar groep 3? Dan meld u uw kind aan voor groep 3-4. Gaat uw kind na de zomervakantie naar groep 4? Dan meld u uw kind aan voor groep 3-4.

Groep 5-6

Gaat uw kind na de zomervakantie naar groep 5? Dan meld u uw kind aan voor groep 5-6. Gaat uw kind na de zomervakantie naar groep 6? Dan meld u uw kind aan voor groep 5-6.

Groep 7-8 (+brugklas)

Gaat uw kind na de zomervakantie naar groep 7? Dan meld u uw kind aan voor groep 7-8. Gaat uw kind na de zomervakantie naar groep 8? Dan meld u uw kind aan voor groep 7-8. Gaat uw kind na de zomervakantie naar de brugklas? Ook dan meld u uw kind aan voor groep 7-8.

Disclaimer

Een inschrijving is pas geldig op het moment dat wij de betaling van het inschrijfgeld op onze bankrekening hebben ontvangen. Stichting Kindervakantiewerk Nuth behoudt zich het recht voor om aanmeldingen te weigeren, te annuleren, of op te schorten, indien u met enige betaling van de overeenkomst of een eerdere overeenkomst in gebreke bent.