Tickets

 

Bestel de tickets via de knop onderaan de pagina. Lees voordat u een ticket koopt de informatie hieronder aandachtig door! Deze is van belang om de aanmelding van uw kind(eren) voor de week van Kindervakantiewerk Nuth correct te laten verlopen. Tot op KVW Nuth!

 


 

Voordat uw kind mag deelnemen!

U kunt een ticket voor KVW Nuth kopen als uw kind aan de volgende eisen voldoet. Deze hebben wij omdat wij een programma aanbieden dat afgestemd is voor kinderen die hierbinnen vallen.

 

Uw kind mag deelnemen aan KVW Nuth vanaf dat het op de basisschool naar groep drie gaat (ongeacht welke leeftijd het kind heeft) OF als het 7 jaar is (of 7 jaar wordt binnen drie maanden na het plaatsvinden van dezelfde KVW-week). Uw kind mag deelnemen tot en met 12 jaar oud

 

 

Welk ticket moet ik kopen?

Wij verkopen per groep één soort ticket. Dit is een ticket voor de gehele week van maandag t/m vrijdag. Er zijn drie soorten groepen, namelijk groep 4-5-6, en groep 7-8. Bij welke groep u uw kind moet aanmelden hangt af van naar welke groep het gaat op de basisschool. Meld ieder kind, ook per groep, apart aan.        

 

Groep 4-5-6

Gaat uw kind na de zomervakantie naar groep 4? Dan meld u uw kind aan voor groep 4-5-6. Gaat uw kind na de zomervakantie naar groep 5? Dan meld u uw kind aan voor groep 5-6. Gaat uw kind na de zomervakantie naar groep 6? Dan meld u uw kind aan voor groep 5-6.

 

Groep 7-8

Gaat uw kind na de zomervakantie naar groep 7? Dan meld u uw kind aan voor groep 7-8. Gaat uw kind na de zomervakantie naar groep 8? Dan meld u uw kind aan voor groep 7-8. Ook dan meld u uw kind aan voor groep 7-8.

 

Wat zijn de kosten?

Om KVW Nuth voor iedereen toegankelijk te maken, houden wij de koste zo laag mogelijk. Het inschrijfgeld voor een deelname aan KVW Nuth 2024 bedraagt: €21,- Alle prijzen zijn aangegeven in euro's. Van dit inschrijfgeld worden alle activiteiten tijdens de KVW-week gefinancierd. De kinderen hoeven alleen te zorgen voor een lunchpakket.

  

Hoe werkt het ticketsysteem?
Wij maken gebruik van een ticketsysteem. Hierdoor hebben wij een goed overzicht van wie er allemaal mee komen doen met KVW Nuth!
 
Stap 1
Klik allereerst op de juiste groep. Weet u niet in welke groep uw kind moet zitten, lees dan het kopje 'Welk ticket moet ik kopen?' door. Meld ieder kind, ook per groep, apart aan. Wanneer u dus 1 deelnemer heeft aangemeld doorloopt u opnieuw het ticketsysteem om de gegevens van de volgende deelnemer in te vullen. Dus selecteer bij de juiste groep het cijfer 1. Klik vervolgens op 'Volgende stap'.
Mochten sommige groepen eerder vol zijn, dan wordt de desbetreffende groep automatisch uit het ticketsysteem gehaald en kunt u uw kind niet meer aanmelden. Ben er dus snel bij, want vol is vol! Groep vol? Lees onder de kop 'De juiste groep niet meer vrij, maar toch een kans hebben om misschien nog mee te doen?' wat u kunt doen.
 
Stap 2
U komt nu terecht in het scherm waarin u verschillende gegevens voor de deelnemer moet invullen. Vul bij 'Basis gegevens' uw eigen gegevens in en bij 'Aanvullende vragen' de gegevens van uw kind. Voor elk kind waarvoor u een ticket koopt, dient u alle gegevens zorgvuldig in te vullen. Het is belangrijk dat u de juiste informatie invult! Let hierbij op eventuele medische informatie of andere zaken waarmee we rekening moeten houden bij uw kind(eren).

 

Het is van belang dat u te allen tijde eerlijk bent en alles correct invult. Wellicht is het in de week van groot belang! Alle informatie blijft vertrouwelijk en wordt niet aan derden gedeeld. Als u alles hebt gecontroleerd klikt u op 'Betalen' om uw order af te ronden. Na het invullen van het digitale ticketsysteem, verwijzen wij u direct door naar onze digitale betaal omgeving. Hier kunt u direct via iDeal en andere betaalschema's het ticket afrekenen. 

 

 

Stap 3
De tickets kunnen direct betaalt worden. Mochten er omstandigheden zijn waardoor dit niet mogelijk is, dan kunt u via info@kvwnuth.nl contact met ons opnemen.

Belangrijk!

Aanmelden

Meld ieder kind per groep apart aan. Als u bijvoorbeeld twee kinderen wilt aanmelden voor groep 5-6, dan doorloopt u het proces twee maal om beide kinderen juist en volledig aan te melden.

 

Medische informatie

Bij het kopen van het ticket is het belangrijk dat u de juiste informatie invult! Let hierbij op eventuele medische informatie of andere zaken waarmee we rekening moeten houden bij uw kind(eren).

 

Geef ook het gebruik van medicijnen door bij de aanmelding. Zet duidelijk op papier hoeveel en wanneer de medicijnen moeten worden ingenomen. Vermeld ook andere gezondheidsproblemen.

 

Het is van belang dat u te allen tijde eerlijk bent en alles correct invult. Wellicht is het in de week van groot belang! Eventueel kunt u dit bij aanvang van de KVW-week nogmaals bij de hoofdleiding van de desbetreffende groep aangeven. Alle informatie blijft vertrouwelijk.

 

Ticket gekocht! Wat nu?

Gefeliciteerd! Uw kind staat nu ingeschreven om deel te nemen aan KVW Nuth. Nu is het de bedoeling dat uw kind maandag als de KVW-week begint met een uitgeprinte versie van het ticket klaar staat om ingecheckt te worden. Als dit die maandag is gebeurt, neemt uw kind deel aan de week van KVW Nuth.

 

De juiste groep niet meer vrij, maar toch een kans hebben om misschien nog mee te doen?

Stuur ons een e-mail waarin u uw kind inschrijft voor de wachtlijst. Mocht er een reeds aangemeld kind niet meer deelnemen, dan wordt deze lijst van boven naar beneden afgegaan om de vrijgekomen plaats in te vullen.

  

Stuur ons een e-mail via kvwnuth@hotmail.com Let op! Een (hoge) plaats in de wachtlijst geeft géén garantie tot een deelname.

 

Disclaimer

Een inschrijving is pas geldig op het moment dat wij de betaling van het inschrijfgeld hebben ontvangen op onze bankrekening. Stichting Kindervakantiewerk Nuth behoudt zich het recht voor om aanmeldingen te weigeren, te annuleren, of op te schorten, indien u met enige betaling van de overeenkomst of een eerdere overeenkomst in gebreke bent.